Начало / Новини / Телефон за жалби и сигнали на български език е открит в Одрин

Телефон за жалби и сигнали на български език е открит в Одрин

Властите в град Одрин откриха „WhatsApp“ линия за жалби на български език за нашите туристи и търговци, които посещават Одрин. Телефонът на така наречената „ мобилната полиция „ приемаща оплаквания и сигнали на български език е: 0090 552 8402222 .

Нашия екип провери телефония номер и получи мигновено отговор на български език. Българските туристи в Одрин могат да пишат по „WhatsApp“ за оплаквания, сигнали и жалби до „ мобилната полиция“. Линията е разкрита в полза  на гостите на града. Тя е открита през 2017 година, но от няколко месеца приемат и жалби на български език. Линията също ще предоставя услугите си и на гръцки език. Тя ще обслужва исканията както на турските граждани така и на туристите.

„Първоначално услугата се е ползвала на турски език и за една година са постъпили около 180 жалби. Всички жалби получени от линията се изпращат до съответните институции, каза директорът на Дирекция „ Култура и туризъм в Одрин, г-н Ахмет Хаджъоглу. Той също подчерта, че над 3 милиона туристи са минали в област Одрин през 2018 година и е важно за развитието на туризма, да има такава телефонна линия.

Българските и гръцки туристи ще могат да изпращат своите искания и оплаквания чрез приложението „WhatsApp на телефон 0090 552 8402222.

От TurkeyBG

Прочетете също

Турското семейство, което създаде ваксината срещу коронавируса

Те са мозъците зад ваксината срещу коронавируса, която сега показа над 90% ефективност: съпрузите Угур …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.