Начало / Новини / Истанбул / Светилото в репродуктивната медицина, проф. Семра Кахраман, ще преглежда безплатно на 22 Март 2019 в Истанбул.

Светилото в репродуктивната медицина, проф. Семра Кахраман, ще преглежда безплатно на 22 Март 2019 в Истанбул.

На 22 Март 2019г, петък, проф. Семра Кахраман и нейния екип, ще проведат безплатни прегледи на пациенти от България. Прегледите, организирани от Memorial Hospital и Турмед Сървисиз, ще бъдат извършени в Истанбул и са с безплатен транспорт.

Проф. Семра Кахраман е дългогодишен ръководител на отделението за Асистирани Репродуктивни Технологии и Генетика в болница Мемориал и е помогнала на хиляди двойки от България да се сдобият с дете.

Екипът на проф. Кахраман се състои от над 70 специалисти и е един от най-добрите в Европа и света, като отделението разполага с най-съвременните технологии в генетиката и ин витро оплождането.

За да заявите желание да се включите към пътуващите, моля попълнете формуляра на сайта им или се обадете на телефон: 0876 78 78 69.

Транспортът до Истанбул и обратно, както и прегледите, са безплатни,споделиха организаторите. Местата се ограничени ! Пътуването ще се осъщвстви по маршрут София – Пловдив – Свиленград – Истанбул, като са предвидени няколко спирки, за да е удобно на пациенти от различни градове да се присъединят.

От TurkeyBG

Прочетете също

Турция забрани пушенето на открито

Във вcички oблacти нa Турция oт днec e зaбрaнeнo пушeнeтo нa oткрити мecтa – улици, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.