Начало / Новини / Истанбул / Светилото в репродуктивната медицина, проф. Семра Кахраман, ще преглежда безплатно на 22 Март 2019 в Истанбул.

Светилото в репродуктивната медицина, проф. Семра Кахраман, ще преглежда безплатно на 22 Март 2019 в Истанбул.

На 22 Март 2019г, петък, проф. Семра Кахраман и нейния екип, ще проведат безплатни прегледи на пациенти от България. Прегледите, организирани от Memorial Hospital и Турмед Сървисиз, ще бъдат извършени в Истанбул и са с безплатен транспорт.

Проф. Семра Кахраман е дългогодишен ръководител на отделението за Асистирани Репродуктивни Технологии и Генетика в болница Мемориал и е помогнала на хиляди двойки от България да се сдобият с дете.

Екипът на проф. Кахраман се състои от над 70 специалисти и е един от най-добрите в Европа и света, като отделението разполага с най-съвременните технологии в генетиката и ин витро оплождането.

За да заявите желание да се включите към пътуващите, моля попълнете формуляра на сайта им или се обадете на телефон: 0876 78 78 69.

Транспортът до Истанбул и обратно, както и прегледите, са безплатни,споделиха организаторите. Местата се ограничени ! Пътуването ще се осъщвстви по маршрут София – Пловдив – Свиленград – Истанбул, като са предвидени няколко спирки, за да е удобно на пациенти от различни градове да се присъединят.

От TurkeyBG

Прочетете също

Турското семейство, което създаде ваксината срещу коронавируса

Те са мозъците зад ваксината срещу коронавируса, която сега показа над 90% ефективност: съпрузите Угур …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.